ANPING-DE DRAADnetwerk die VAN DE PROVINCIE JIAFU CO., LTD VERVAARDIGEN

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Co. van het de Draadnetwerk van Anpingsxingtai, Ltd.

Certificaat
China ANPING COUNTY JIAFU WIRE MESH MANUFACTURING CO.,LTD certificaten
China ANPING COUNTY JIAFU WIRE MESH MANUFACTURING CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Co. van het de Draadnetwerk van Anpingsxingtai, Ltd.
Ongeveer ons

laatste bedrijfsnieuws over Co. van het de Draadnetwerk van Anpingsxingtai, Ltd.  0Co. van het de Draadnetwerk van Anpingsxingtai, Ltd wordt gesitueerd in Anping-Provincie van Hebei-Provincie die het beroemde Land van het Draadnetwerk van China is. Dit bedrijf is professioneel bezig geweest met productie, verwerking en verkoop van diverse producten van het draadnetwerk.

Wij hebben prima productiemateriaal, sterk R&D-vermogen, rijke ervaringen en volledige inspectiemiddelen om volledige waaier van draadnetwerk en verwerkte producten voor klanten wereldwijd te verstrekken. De producten van het draadnetwerk die wij omvatten Uitgebreide het Netto Hoekparel, Geperforeerde Hoekparel, pvc-Hoekparel, Tle Versieringen, Rolnetwerk/Rollat, Netwerk van het Muurpleister, hoog-Geribbelde Bekisting, riblat, Kaderband/baksteenband, Uitgebreid Metaalblad, Staalbar, Bouwnetwerk, het Gelaste Comité van het Draadnetwerk, Safty, Glasvezelnetwerk enz. hebben aangeboden.

Co. van het de Draadnetwerk van Anpingsxingtai, Ltd volgt de visie van het Streven van naar Eerste Kwaliteit & de Bouw van Goede Reputatie in het doen van zaken en probeert om kwaliteitsproducten en de uitstekende diensten voor onze klanten te verlenen. Wij voeren nu naar de V.S., Europa, Zuidoost-Azië en een andere landen uit. Wij zouden zakelijke relatie op lange termijn met u willen vestigen. Welkom om ons te contacteren.

Bartijd : 2017-12-15 10:41:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ANPING COUNTY JIAFU WIRE MESH MANUFACTURING CO.,LTD

Tel.: 86-0318-7753558

Fax: 86-0318-7753558

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)